Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Γιορτή Τσικουδιάς 2012

Το Σάββατο 13/10 /2012 διοργανώθηκε για άλλη μια φορά η «Γιορτή Τσικουδιάς» από τον Σύλλογο μας στο Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής Αγίου Βασιλείου. Η εκδήλωση μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και πάνω από 1000 φίλοι βρέθηκαν στον χώρο και διασκέδασαν με το συγκρότημα του Διονύση Κορνιλάκη.

 

Κορυφαία στιγμή στην εκδήλωση ήταν η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου με τους 50 τουλάχιστον χορευτές που ανέδειξαν για άλλη μια φορά την σημαντική προσφορά του Συλλόγου μας στην διατήρηση της παράδοσης αλλά και την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.  

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής καθώς και κάθε φίλο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα μέλη του Συλλόγου που βοήθησαν για την διοργάνωση της παρέχοντας βοήθεια όπου ήταν αναγκαίο, από το ρακοκάζανο και την προετοιμασία των φαγητών μέχρι και την υποδοχή του κόσμου.

Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια πάντα με την βοήθεια σας …

 

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr