Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Κοπή πίτας 2013

Την Κυριακή  3 Φεβρουαρίου 2013 διοργανώθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου μας η ετήσια Κοπή της Πίτας για το νέο έτος.
Στην έναρξη της εκδήλωσης ομάδα απο την νεοσύστατη χορωδία του Συλλόγου μας τραγούδησε τα Κάλαντα όπως αυτά ακούγονται στην Κρήτη. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί απο τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κο Ευάγγελο Σαββάκη και την Δήμαρχο της Πόλης μας Κα Μαρία Ανδρούτσου.

Στην κοπή της πίτας για το νεό έτος μας τίμησαν με την παρουσία τους εκτός της Δημάρχου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αρχηγοί των περισσότερων δημοτικών παρατάξεων και πολλά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για την μεγάλη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου αλλά κυρίως για νεολαία μας που αποτελεί την εγγύηση για την συνέχεια της παράδοσης και της ζωής του Συλλόγου.

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικάσιας της κοπής της πίτας ακολούθησε το παρδοσιακό Κρητικό κέρασμα και χορός μέχρι αργά το μεσημέρι.

 

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr