Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Εγκαίνια νέου κτιρίου

 
 

    

Την Κυριακή 29/3/2015 έγιναν τα εγκαίνια των καινούριων εγκαταστάσεων του Συλλόγου μας στην οδό Πυλέως 58 στον Άγιο Δημήτριο. Η συμμετοχή  του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

     

Έπειτα από τον αγιασμό και τα τραγούδια από τη χορωδία του Συλλόγου μας ακολούθησαν πι χαιρετισμοί του Προέδρου του Συλλόγου Κου Στέλιου Μαμαλάκη και της Δημάρχου Κας Μαρίας Ανδρούτσου.

    

Πλήθος κρητικών καλλιτεχνών και όχι μόνο μας τίμισαν με την πάρουσία τους όπως Παντελής Θαλλασινός, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Μακριδάκης, Αντώνης Κεχαγιαδάκης, Αστρινός Ζαχαριοδάκης και οι Γιώργος Καραγιώργης και Πέτρος Βαμβουλάκης με το συγκροτήματά τους.

     Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η παρουσίαση των παιδίων που μαθαίνουν κρητικά όργανα στο Σύλλογο μας με δασκάλους τους Σταμάτη Αλεξανδράκη στη λύρα και Σταύρο Σουλακιώτη στο λαούτο.
    

Το γλέντι αρχισε με τον Αριστοτέλη Γκαγκαουδάκη, παιδί του συλλόγου μας που ξεσήκωσε τον κόσμο και άναψε το κέφι. και συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες μέχρι αργά το βράδυ.

 

     Η προσπάθεια για την μαζικοποίηση του Συλλόγου συνεχίζεται και ευελπιστούμε στον νέο αυτό χώρο, να συνεχίσουμε τη διατήρηση και τη διάδοση των ηθών και της παράδοσης της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Άρθρο στο διαδύκτιο για τα εγκαίνια του Συλλόγου μας: kritikaepikaira.gr

 

Για περισσότερες φωτογραφίες  ανατρέξτε στην ενότητα "Φωτογρίαφες 2015" της ιστοσελίδας μας.
   

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr