Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Γιορτή Τσικουδιάς 2015

 

           

       

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 διοργανώθηκε για άλλη μια φορά η «Γιορτή Τσικουδιάς» από τον Σύλλογο μας στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κρόνου. Η εκδήλωση μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και πάνω από 2000 φίλοι, από κάθε μεριά της Αττικής αλλά ακόμα και από την Αλεξανδρούπολη, βρέθηκαν στον χώρο και διασκέδασαν με τον Μανώλη Κονταρό και τον Νίκο Ζωιδάκη.

 


              

    

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορούς από όλα τα χορευτικά τμήματα, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Γιώργου Φραγκάκη,  που ανέδειξαν για άλλη μια φορά την σημαντική προσφορά του Συλλόγου μας στην διατήρηση της παράδοσης αλλά και την προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

Στην εκδήλωση παρευρεύθηκαν η Δήμαρχος της πόλης κα Μαρία Ανδρούτσου, οι αρχηγοί και αντιπροσωπίες όλων των δημοτικών παρατάξεων καθώς και πλήθος Κρητών καλλιτεχνών όπως ο Γιάννης Μακριδάκης, ο Πέτρος Βαμβουλάκης, ο Σταμάτης Αλεξανδράκης, ο Σταύρος Σουλακιώτης κ.α..

            

Ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά ήταν η ανακήρηξη των αφών Νασόπουλου ως επίτιμα μέλη του συλλόγου αναγνωρίζοντας έτσι τη διαχρονική προσφορά τους στον σύλλογο και στο πολιτιστικό κίνημα.

Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα κλίμα αξεπέραστου κεφιού και χορού.

Για περισσότερες φωτογραφίες ανατρέξτε στην ενότητα "Φωτογραφίες 2015".

 

 

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr