Σύλλογος

 

krhtikosA235235
 

Καλωσορίζουμε κάθε φίλο και συντοπίτη στο δικτυακό τόπο του Συλλόγου μας.

Όραμα μας είναι πρώτα η νέα γενιά να αγκαλιάσει με συμμετοχή και προτάσεις το αύριο κάθε Κρητικού Συλλόγου,σφραγίζοντας την «εγγύηση» ότι εμείς οι Κρήτες ιστορικά γνωρίζουμε και μπορούμε να αντιστεκόμαστε στους δύσκολους καιρούς που σήμερα η Κοινωνία μας βιώνει.

 

  •  
    3.jpg

A+ A A-

Ετήσιος Χορός 2017

 

   

Το Σάββατο 04/02/2017 διοργανώθηκε ο ετήσιος χορός  του Συλλόγου Kρητών Αγίου Δημητρίου στο  Κέντρο "Κρητικό Κονάκι". Η συμμετοχή  του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 
    

Η εκδήλωση άνοιξε με τα χορευτικά των μικρών χορευτών του συλλόγου μας. Συνεχίστηκε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Κου Στέλιου Μαμαλάκη και ακολούθησε η παράδοση τιμητικής πλακέτας στην κ. Αρετή Κοντοπόδη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της στο Σύλλογο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου, που πέτυχαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις γενικές εξετάσεις κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016.

  

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπο τις μουσικές του Κ.Κακουδάκη, Μ.Πετσάκη και του συγκροτήματός τους.

 

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ανατρέξτε στις ενότητες "Φωτογρίαφες 2017" της ιστοσελίδας μας.

 

 

 

 

                            

® www.kritesad.gr | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων wwww.wehitch.gr